Tende

Fiksne Tende

TENDE Izrađujemo na metalnim konstrukcijama ili zglobne rasklapajuće.
Fixne tende sa konstrukcijom pružaju zaštitu od vremenskih uticaja pogotovu jakog sunca te smanjuju toplotu ispod tende i do 70%.
Tende se izrađuju od prvoklasnih Evropskih PVC materijala (bez šivenja) varenjem platna .PVC platno sadrži poliestersku tkanu armaturu dvoslojono plastificiranu i pruža izuzetnu jačinu i postojanost na tendama u svim vremenskim uslovima.
Tende od PVC materijala ne zahtevaju odrzavanje osim blagovremenog uklanjanja snega ukoliko su u funkiciji i tokom zime radi izbegavanja oštećenja noseće konstrukcije.

Pozovite dogovorićemo se 063-85-77-111

 

Zglobne (Rasklapajuće) Tende

Rasklapajuće tende radimo sa PVC platnom ili akrilnim platnom u raznim dezenima .Moguće je i brendiranje tj, štampa na tendama po želji naručioca. Akrilna platna su izuzteno kvalitetna impregnirana tkanina koja pruža poseban užitak za prostor u kome se postavljaju. Primenljive su kako za tende, bašte ugostiteljstva tako i za tende u kućnoj varianti  i dvorištima. Rasklapajuće tende su na čeličnoj konstrukciju sa aluminijumskim laktovima i ručnim pouzdanim reduktorom za namotavanje.

Pozovite dogovorićemo se 063-85-77-111

Reklamne Tende

Reklamne tende za prezentaciju traženih brendova

Pozovite dogovorićemo se 063-85-77-111

Go to Top